本试卷分第I卷 (选择题) 和第II卷 (非选择题) 两部分，共120分。
第I卷（选择题 三部分 共90分）
做题时，先将答案标在试卷上。录音内容结束后，你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题纸 (卡) 上。
( ) 1. What can be known about the man’s English learning?
A. He has made much progress.
B. He finds it more difficult than before.
C. He has difficulty remembering words.
( ) 2. What is Sally going to do?
A. Prepare for her graduation.
B. Teach in a school.
C. Get ready to find a job.
( ) 3. What will the woman probably buy for her daughter?
A. A camera. B. A watch. C. A toy.
( ) 4. On what days does the woman hate to go to the zoo?
A. On Fridays. B. On Sundays. C. On Saturdays.
( ) 5. When will the plane probably arrive according to the man?
A. At 2:20 p.m. B. At 2:40 p.m. C. At 2:50 p.m.
( ) 6. When does the conversation take place?
A. In the morning. B. In the afternoon. C. In the evening.
( ) 7. Why can’t the man drink a coffee?
A. Sarah forbids him to do so.
B. He is playing computer games.
C. He is too busy.
( ) 8. Where did the man get a job?
A. At a new company. B. At a shop. C. At a factory.
( ) 9. When does the man start work?
A. Today. B. Next week. C. Next month.
( ) 10. What was the man doing when the accident happened?
A. Driving home. B. Driving to work. C. Driving to a shop.
( ) 11. Who was probably to blame for the accident?
A. The driver of the blue car.
B. The man speaker.
C. The driver of the white Ford.
( ) 12. What is probably the woman speaker?
A. A policeman. B. A lawyer. C. A driver.
( ) 13. Why doesn’t the woman want to take a flight?
A. She thinks it’s dangerous.
B. She thinks it’s expensive.
C. She wants to see the scenery.
( ) 14. How will they go to Boston tomorrow?
A. By bus. B. By train. C. By car.
( ) 15. What does the woman want to do next?
A. Eat something. B. Rent a car. C. Pack.
( ) 16. Which is TRUE according to the dialogue?
A. The woman cannot drive.
B. The man cannot drive.
C. They both can drive.
( ) 17. Who is the speaker?
A. A swimmer. B. A lifeguard. C. A sports trainer.
( ) 18. What can be known about the gym?
A. It is free for everyone.
B. People can’t wear outdoor shoes there.
C. People often wait for using the equipment.
( ) 19. Which place is the speaker proud of?
A. The swimming pool. B. The changing rooms. C. The bathrooms.
( ) 20. What can be known from the passage?
A. There is no lifeguards by the swimming pool.
B. There is a shop in the gym.
C. There are only two bathrooms in the gym.
请认真阅读下面各题，从题中所给的A、B、C、D四个选项中，选出最佳选项，并在答题纸 (卡) 上将该项涂黑。
1. A. warm B. garden C. market D. party
2. A. push B. fun C. sun D. ugly
3. A. back B. fast C. have D. map
4. A. book B. tooth C. look D. cook
5. A. tea B. meat C. weather D. beach
【答案】1. A 2. A 3. B 4. B 5. C
根据A. warm/ ?:/ B. garden /ɑ? / C. market /ɑ? / D. party/ɑ? /，可知答案为A。
根据A. push /?/ B. fun /?/ C. sun /?/ D. ugly /?/，可知答案为A。
根据A. back/?/ B. fast/ɑ?/ C. have/?/ D. map/?/，可知答案为B。
根据A. book/?/B. tooth/u?/C. look /?/D. cook/?/，可知答案为B。
根据A. tea/ i?/ B. meat / i?/ C. weather/e/D. beach// i?/，可知答案为C。
6.The factory _________ its waste into the river, but now it deals with the waste in a new way.
A. used to dump B. is used to dump
C. used to dumping D. is used to dumping
【详解】考查used to的用法。句意：工厂过去常常把废水排进河里，但是现在，它用一种新的方法来处理废水。used to do sth.过去常常做某事；be used to doing sth.习惯于做某事；sth. be used to do sth./for doing sth.某物被用来做某事；sth. be used as某物被用作……。故选A。
7.My brother would like to buy a good watch but _______ was available from that shop.
A. nothing B. none
C. no one D. neither
本题考查代词辨析。由前文的“to buy a good watch”可知想买一块好手表，结果一块也没买到，强调数量时应该用“none”。
8.— Do you know if Cindy will drive to Italy this weekend?
— Cindy? Never! She ______ driving.
A. has hated B. hated
C. will hate D. hates
9.— I saw no more than one motor-car in that shop. Will you go and buy _____?
— No, I’d rather find _____ in other shops.
A. one, one B. it; it
C. one; it D. it; one
考查代词．No more than one表示＂只有一步车＂，只能买那一部，故第一空填it；第二空表泛指，用one。
10.— What do you think of the color of my new dress?
— Sorry, but what did you say? I ______ about something else.
A. think B. thought
C. am thinking D. was thinking
11.— How do you like this park?
— It' wonderful. I never dreamed of____ such a quiet place in this noisy city.
A. having been B. there being
C. having to be D. there to be
考查非谓语动词，句意：你认为这个公园怎么样？太美了。我从来没有梦想过在这样一个吵闹的城市有一个如此安静的地方。短语：梦想做某事dreame of doing sth，there be 的现在分词形式为there being，所以选B。
12.The girl is so helpful that she devoted all her spare time she had ______ others.
A. to help B. helping
C. to helping D. helped
【详解】考查固定搭配。句意：这个女孩乐于助人，她把所有的空闲时间都用来帮助别人。devote sth to doing sth固定搭配，表示“致力于做某事”，to在此是介词，后面跟名词或动名词。故选C。
13.— I’d like to know ___________.
— Maybe in the forest.
A. whether we will go camping B. where will we go camping
C. whether to go camping D. where we will go camping
14.Don’t worry. The hard work that you do now _____ later in life.
A. will be repaid B. was being repaid
C. has been repaid D. was repaid
试题解析：考查时态辨析。根据句子末尾出现的时间状语later in life意为在以后的生活中，可以判断为将来时态，此处要注意的是不要被前文的now混淆，that you do now在句中充当the hard work的定语成分，与句子时态无关。故此处为将来时态。句意：不要担心，你现在付出的努力在以后一定会有所回报。故选A。
15.In order to find the missing child, villagers _____ all they can over the past five hours.
A. did B. do
C. had done D. have been doing
试题分析：考查动词时态。句意：为了找到失踪的孩子，村民们在过去五小时里一直在尽力做自己能做的事情 。A. did一般过去时 B. do 一般现在时 C. had done 过去完成时表示过去的过去 D. have been doing现在完成进行时，表示从过去开始一个动作持续到现在也可能持续下去。根据题干意思表示在过去五小时里一直做因此用现在完成进行时,故D正确。
16.Jack is a dishonest boy. He always ______ some excuses for doing something wrong.
A. picks up B. gives up
C. takes up D. makes up
【详解】考查动词短语辨析。句意：杰克是个不诚实的孩子。他总是为做错事编造一些借口。A. picks up捡起；B. gives up放弃；C. takes up开始做，占据；D. makes up编造。根据前半句他是不诚实的孩子，可以推断出他为错事“编造”借口，故选D。
17.He is a man of great experience, _____ much can be learned.
A. who B. that
C. from which D. from whom
考查定语从句的介词+关系代词。对后面从句还原为正常语序应为One can learn much from him. 由此可知，此处介词from必不可少，而him对应的关系代词应为whom。句意:他是一个经验丰富的人，从他身上可以学到很多东西。故选D。
18.We are going to spend the Spring festival in Guangzhou, _____ live my grandparents and some relatives.
A. which B. that
C. where D. who
Here’s Tom. 汤姆在这里。
Here comes the bus. 公共汽车来了。
这类倒装句的主语只能是名词，若主语为代词，则不能倒装。如：Here it comes. 它来了。
副词away, down, in, off, out, over, round, up等位于句首时，其后也用完全倒装语序。这类倒装句的谓语通常表示动态的不及物动词。如：Away went the runners. 赛跑选手们跑远了。
这类倒装句的主语也只能是名词，若主语为代词，则不用倒装。如：Away he went. 他跑远了。
为了保持句子平衡或使上下文衔接紧密，有时可将状语或表语置于句首，句中主语和谓语完全倒装。如：Among these people was his friend Jim. 他的朋友吉姆就在这些人当中。
19._________ is known to all is that the earth is smaller than the sun.
A. As B. What
C. It D. Which
【点睛】英语“众所周知”的表达方法：1. 用as引导非限制性定语从句：As we all know；As everyone/everybody knows；As is known to us all；As is known to everyone/everybody
2. 用It做形式主语，that从句做真正主语：It is known to us all that从句；It is known to everyone/everybody that从句
3. 用what引导主语从句，后用that引导表语从句：What is known to us all is that从句；What is known to everyone/everybody is that从句
20.— We’ll visit the Summer Palace__________ there is a heavy rain tomorrow.
— OK! Boating on the lake must be great fun.
A. unless B. since
C. until D. if
【详解】考查连词。句意：——如果明天不下大雨，我们就要去参观颐和园。——好吧，在湖上泛舟肯定很有趣。A. unless除非，如果不；B. since由于，自从……以来；C. until直到……为止；D. if是否，如果。结合语境可知选A。
第二节 完形填空 (共20小题；每小题1分，满分20分)
Two weeks earlier, my son, Ben, had got in touch. He’d moved to England with his mum when he was three and it had been 13 years since I’d ___21___ seen him. So imagine my ___22___ when he emailed me saying he wanted to come to visit me.
I was ___23___! I arrived early at Byron Bay where we were supposed to ___24___. The bay was ___25___ in sunshine, and there was a group of kayakers around 150m off the shore. Getting a little ___26___, I realized one kayak（皮划艇） was in ___27___. “Something’s not ___28___!” I took off my T-shirt and ___29___ into the water. I saw there were two instructors on board and a man lying across the middle. He was ___30___ violently. Linking arms with one of the instructors. I helped ___31___ the young man out of the water. He was unconscious and as I looked at his face, something ___32___ to me. Those brown eyes were very ___33___. “What’s his name?” I asked the instructor. “Ben,” he replied, and immediately I ___34___. That stranger was my son!
The instructors called for an ambulance. ___35___, after a brief stay in hospital, Ben was well enough to be allowed to ___36___ and later the family met up for dinner. We chatted about everything and then Ben ___37___ to me. “I just want to say thank you,” he said. “You ___38___ my life!”
I still can’t believe what a ___39___ it was. I’m just so glad I was there ___40___ to help my son.
21. A. also B. often C. even D. last
22. A. delight B. relief C. anger D. worry
23. A. scared B. shocked C. thrilled D. ashamed
24. A. talk B. stay C. meet D. settle
25. A. bathed B. clean C. deep D. formed
26. A. faster B. closer C. heavier D. wiser
27. A. trouble B. advance C. question D. battle
28. A. real B. right C. fair D. fit
29. A. stared B. sank C. dived D. fell
30. A. arguing B. fighting C. shouting D. shaking
31. A. lead B. persuade C. carry D. keep
32. A. happened B. occurred C. applied D. appealed
33. A. sharp B. pleasant C. attractive D. familiar
34. A. agreed B. hesitated C. doubted D. knew
35. A. Fortunately B. Frankly C. Sadly D. Suddenly
36. A. return B. relax C. speak D. leave
37. A. joked B. turned C. listened D. pointed
38. A. created B. honored C. saved D. guided
39. A. coincidence B. change C. pity D. pain
40. A. on board B. in time C. for sure D. on purpose
【答案】21. D 22. A 23. C 24. C 25. A 26. B 27. A 28. B 29. C 30. D 31. C 32. B 33. D 34. D 35. A 36. D 37. B 38. C 39. A 40. B
考查副词。A. also也；B. often经常；C. even甚至；D. last上一次，最后。根据空前句中可知，儿子在3岁的时候离开，到现在已经13年了，由此可以暗示出是上一次见面。故选D。
考查名词。A. delight高兴；B. relief缓解；C. anger生气；D. worry担忧。根据上文可知，13年没有见到自己的儿子，突然收到儿子的电子邮件，并且说要来看自己。由此可以推知，我很快乐、开心。故选A。
考查形容词。A. scared感到害怕的；B. shocked感到震惊的；C. thrilled非常兴奋的；D. ashamed惭愧的。根据第一段可知，作者13年没有见到自己的儿子，突然收到儿子要来拜访自己的电子邮件，肯定是欣喜若狂。故选C。
考查动词。A. talk谈论；B. stay逗留；C. meet遇见；D. settle解决。根据空前可知，我很早就到了拜伦湾，我们应该在那里见面。故选C。
考查形容词。A. bathed沐浴的；B. clean干净的；C. deep深的；D. formed成形的。根据上下文可知，早晨海湾应该是沐浴在阳光里。故选A。
考查形容词。A. faster快的；B. closer靠近的；C. heavier重的；D. wiser明智的。根据常识和下文儿子出现意外情况，只有离的比较近一点，才能意识到一只皮划艇出现意外。故选B。
考查名词。A. trouble麻烦；B. advance前进；C. question问题；D. battle战役。根据下文儿子出现意外情况，一只皮划艇处于麻烦之中。故选A。
考查形容词。A. real真的；B. right正确的；C. fair公平的；D. fit适合的。根据上句皮划艇处于麻烦之中可知，某件事不正常。故选B。
考查动词。A. stared凝视；B. sank沉陷；C. dived潜水；D. fell落下。根据上文皮划艇有麻烦和下文我去帮忙救人可知，我脱掉我的体恤衫，跳入水中。故选C。
考查动词。A. arguing辩论；B. fighting战斗；C. shouting大喊；D. shaking摇动。根据上文a man lying across the middle和下文He was unconscious可知，应该是剧烈的颤抖、摇动。故选D。
考查动词。A. lead领导；B. persuade说服；C. carry搬运；D. keep保持。我帮助把年轻人带出水面。故选C。
考查动词。A. happened碰巧发生；B. occurred发生；C. applied应用；D. appealed吸引。当我看着他的脸时，我想到了一些事情。occur后面跟to短语时，意思是“想到”而不是“发生”；happen to do sth.意思是“碰巧做某事”，故选B。
考查形容词。A. sharp锋利的；B. pleasant令人愉快的；C. attractive有吸引力的；D. familiar熟悉的。根据下文“What’s his name?”可知，他棕色的眼睛对我来说是熟悉的。故选D。
考查动词。A. agreed同意；B. hesitated犹豫不决；C. doubted怀疑；D. knew知道。根据下文That stranger was my son!可知，我马上就知道。故选D。
考查副词。A. Fortunately幸运地；B. Frankly坦白地；C. Sadly伤心地；D. Suddenly突然地。根据空后内容可知，应该是幸运地。故选A。
考查动词。A. return归还，返回；B. relax放松；C. speak讲话；D. leave离开。根据空前句was well enough可知，应该是被允许出院。故选D。
考查动词。A. joked开玩笑；B. turned转向；C. listened听；D. pointed指出。根据下文“I just want to say thank you,”可知，Ben转向我向我说谢谢。故选B。
考查动词。A. created创造；B. honored荣幸；C. saved挽救；D. guided指导。根据上文I helped ___11___ the young man out of the water.可知，应该是挽救了儿子的生命。故选C。
考查名词。A. coincidence巧合；B. change变化；C. pity同情；D. pain痛苦。我没有想到这是多么一件巧合的事啊！故选A。
考查词组。A. on board在船（火车、飞机）上；B. in time及时；C. for sure确实；D. on purpose故意地。我高兴的是我在那儿及时帮助了我的儿子。故选B。
【点睛】解完型填空题时，单独看一句话有时是找不到正确答案的，需要联系上文或下句或者若干句才能明白。所谓上下对照，即在上文和下文中找到正确答案。因此，在做题时要边读边在大脑中储存上下文信息的能力，捕捉关键词。本题第18小题，根据上文I helped ___11___ the young man out of the water.可知，应该是挽救了儿子的生命。上文中的out of the water与save相吻合。
第三部分 阅读理解 (共15小题；每小题2分，满分30分)
Discover Nature Schools programs
Becoming Bears (Kindergarten-2 grade)
By becoming baby bears, children learn from their “parent” to survive the seasons. Kids will find safety in the spring and learn kinds of food bears eat during the summer, and then create a cave for winter hibernation(冬眠). After learning the skills needed to survive, students will go out of the cave as an independent black bear able to care for themselves. (1.5-2 hours)
Whose Clues? (3-5 grade)
Kids will discover how plants and animals use their special structures to survive. Through outdoor study of plants and animals, kids will recognize their special structures and learn how they enable species to eat, avoid their enemies and survive. Using what they have learned, kids will choose one species and tell how they survive in their living places. (3-4 hours)
Winged Wonders (3-5 grade)
Birds add color and sound to our world and play an important ecological (生态的) role. Students will learn the basics of birds, understand the role birds play in food chains and go bird watching using field guides and telescopes. Students will do hands-on activities. Students will use tools to build bird feeders, allowing them to attract birds at home.(3-4 hours)
Exploring Your Watershed (6-8 grade)
We all depend on clean water. Examining how our actions shape the waterways around us. Go on a hike to see first-hand some of the challenging water quality problems in a city. Students will test the water quality to determine the health of an ecosystem.
● Each program is taught for a class with at least 10 students.
● All programs include plenty of time outdoors. So please prepare proper clothing, sunscreen and insect killers for children.
● To take part in a program, please email dcprogramsmdc.mo.gov.
41. What can kids do at Becoming Bears?
A. Watch bears’ performances. B. Dress up as baby bears to learn about bears.
C. Take care of bears. D. Learn how to survive a bear attack.
42. Kids who are interested in plants will choose ________.
A. Winged Wonders B. Exploring your Watershed
C. Whose Clues? D. Becoming Bears
43. According to the passage, all the four programs ________.
A. have outdoor activities B. have the same teaching hours
C. are offered during summer holidays D. are designed for primary school students
【答案】41. B 42. C 43. A
推理判断题。由Becoming Bears部分中的By becoming baby bears, children learn from their “parent” to survive the seasons可知，孩子们扮演成小熊学习熊的生活习性。故选B。
推理判断题。由Whose Clues?中的“Kids will discover how plants and animals use their special structures to survive.”可知，喜欢植物的学生可以选择该课程。故选C。
细节理解题。根据“All programs include plenty of time outdoors. So please prepare proper clothing, sunscreen and insect killers for children.”可知，这四个项目都有户外活动。故选A。
Many of us love July because it’s the month when nature’s berries and stone fruits are in abundance. These colourful and sweet jewels form British Columbia’s fields are little powerhouses of nutritional protection.
Of the common berries, strawberries are highest in vitamin C, although, because of their seeds, raspberries contain a little more protein (蛋白质), iron and zinc (not that fruits have much protein). Blueberries are particularly high in antioxidants (抗氧化物质). The yellow and orange stone fruits such as peaches are high in the carotenoids we turn into vitamin A and which are antioxidants. As for cherries (樱桃), they are so delicious who cares? However, they are rich in vitamin C.
When combined with berries of slices of other fruits, frozen bananas make an excellent base for thick, cooling fruit shakes and low fat “ice cream”. For this purpose, select ripe bananas for freezing as they are much sweeter. Remove the skin and place them in plastic bags or containers and freeze. If you like, a squeeze of fresh lemon juice on the bananas will prevent them turning brown. Frozen bananas will last several weeks, depending on their ripeness and the temperature of the freezer.
If you have a juicer, you can simply feed in frozen bananas and some berries or sliced fruit. Out comes a “soft-serve” creamy dessert, to be eaten right away. This makes a fun activity for a children’s party; they love feeding the fruit and frozen bananas into the top of the machine and watching the ice cream come out below.
44. What does the author seem to like about cherries?
A. They contain protein. B. They are high in vitamin A.
C. They have a pleasant taste. D. They are rich in antioxidants.
45. Why is fresh lemon juice used in freezing bananas?
A. To make them smell better. B. To keep their colour.
C. To speed up their ripening. D. To improve their nutrition.
46. What is “a juicer” in the last paragraph?
A. A dessert. B. A drink.
C. A container. D. A machine.
47. From which is the text probably taken?
A. A biology textbook. B. A health magazine.
C. A research paper. D. A travel brochure.
【答案】44. C 45. B 46. D 47. B
细节理解题。题干问的是，作者喜欢樱桃什么。根据第二段中As for cherries (樱桃), they are so delicious who cares?（至于樱桃，因为它们很好吃谁在乎呢?）可知，作者在乎的是它的美味。故选C。
细节理解题。根据第三段中的If you like, a squeeze of fresh lemon juice on the bananas will prevent them turning brown.可知，往香蕉上滴新鲜的柠檬汁是为了防止香蕉变成褐色，故新鲜的柠檬汁是被用来保持香蕉的颜色的。故选B。
词义猜测题。根据最后一段中they love feeding the fruit and frozen bananas into the top of the machine and watching the ice cream come out below可知，孩子们喜欢把一些水果和冷冻的香蕉放入到这台机器的上部，然后看到冰激凌从下面出来。故可以推出a juicer就是一台机器。故选D。
Teens and younger children are reading a lot less for fun, according to a Common Sense Media report published Monday.
While the decline over the past decade is steep for teen readers, some data in the report shows that reading remains a big part of many children’s lives, and indicates how parents might help encourage more reading.
According to the report’s key findings, “the proportion (比例) who say they ‘hardly ever’ read for fun has gone from 8 percent of 13-year-olds and 9 percent of 17-year-olds in 1984 to 22 percent and 27 percent respectively today.”
The report data shows that pleasure reading levels for younger children, ages 2—8, remain largely the same. But the amount of time spent in reading each session has declined, from closer to an hour or more to closer to a half hour per session.zxx.k
When it comes to technology and reading, the report does little to counsel(建议) parents looking for data about the effect of e-readers and tablets on reading. It does point out that many parents still limit electronic reading, mainly due to concerns about increased screen time.
The most hopeful data shared in the report shows clear evidence of parents serving as examples and important guides for their kids when it comes to reading. Data shows that kids and teens who do read frequently, compared to infrequent readers, have more books in the home, more books purchased for them, parents who read more often, and parents who set aside time for them to read.
As the end of school approaches, and school vacation reading lists loom(逼近) ahead, parents might take this chance to step in and make their own summer reading list and plan a family trip to the library or bookstore.
48. What is the Common Sense Media report probably about?
A. Children’s reading habits.
B. Quality of children’s books.
C. Children’s after-class activities.
D. Parent-child relationships.
49. Where can you find the data that best supports \
A. In paragraph 2. B. In paragraph 3.
C. In paragraph 4. D. In paragraph 5.
50. Why do many parents limit electronic reading?
A. E-books are of poor quality.
B. It could be a waste of time.
C. It may harm children’s health.
D. E-readers are expensive.
51. How should parents encourage their children to read more?
A. Act as role models for them.
B. Ask then to write book reports.
C. Set up reading groups for them.
D. Talk with their reading class teachers.
【答案】48. A 49. B 50. C 51. A
据本周一公布的a Common Sense Media report报告显示，青少年和年幼的孩子们读书的乐趣大大减少。文中从阅读的乐趣，阅读的时间，阅读方式和父母对孩子阅读的影响等角度展示了该报告的内容。
推理判断题。根据第三段中的the proportion (比例) who say they ‘hardly ever’ read for fun has gone from 8 percent of 13-year-olds and 9 percent of 17-year-olds in 1984 to 22 percent and 27 percent respectively today.可知，很少为乐趣而阅读的人的比例已经分别从1984年的13岁的8%和17岁的9%上升到现在的22%和27%。也就是说，为乐趣而读书的人越来越少了。故选B。
推理判断题。根据倒数第三段最后一句many parents still limit electronic reading, mainly due to concerns about increased screen time可知，许多家长仍然限制电子阅读，主要是由于担心看一些电子屏幕的时间越来越多，也即是担心会伤害孩子们的健康。故选C。
细节理解题。根据倒数第二段The most hopeful data shared in the report shows clear evidence of parents serving as examples and important guides for their kids when it comes to reading.可知，有明显的证据表明，父母为孩子们做榜样并为孩子们作重要指导能培养孩子的阅读习惯。也即是说，父母可以通过给孩子们作榜样来鼓励孩子们阅读的。故选A。
You have probably heard of the Mozart effect. It’s the idea that if children or even babies listen to music composed by Mozart, they will become more intelligent. A quick Internet search reveals plenty of products to assist you in the task. Whatever your age there are CDs and books to help you taste the power of Mozart’s music, but when it comes to scientific evidence that it can make you more clever, the picture is more mixed.
The phrase “the Mozart effect” was made up in 1991, but it was a study described two years later in the journal Nature that sparked real media and public interest about the idea that listening to classical music somehow improves the brain. It is one of those ideas that sound reasonable. Mozart was undoubtedly a genius himself; his music is complex and there is a hope that if we listen to enough of it, we’ll become more intelligent.
江苏省启东中学2018-2019学年高一上学期期中考试英语试题+Word版含答案 - 江苏省启东中学 2018—2019 学年高一上学期期中考试 英语试题 (考试用时:120 分钟 总分...[本文更多相关]
江苏省启东中学2018-2019学年高一下学期期初考试化学试题 Word版含答案 - 江苏省启东中学 2018-2019 学年度第二学期期初考试 高一化学试卷 (考试用时:100 分钟 ...[本文更多相关]
江苏省启东中学2018-2019学年高一下学期期初考试数学试题 Word版无答案 - 启东中学 2018-2019 学年度第二学期期初考试 高一数学试题 注意事项 金榜题名,高考必胜...[本文更多相关]
江苏省启东中学2018-2019学年高一上学期期初考试数学试题+Word版含答案_高中教育_教育专区。启东中学 2018 级高一年级期初考试 数学试题 考试时间:120 分钟 一、...[本文更多相关]
江苏省启东中学2018_2019学年高一英语上学期期中试题 - 江苏省启东中学 2018-2019 学年度第一学期期中考试 高一英语试题 (考试用时:120 分钟 总分:150 分) 注意...[本文更多相关]
江苏省启东中学2018-2019学年高一上学期期初考试数学试题+Word版含答案_数学_高中教育_教育专区。关注“58 名师”小程序,下载更多试卷 启东中学 2018 级高一年级期...[本文更多相关]